2007. június 18., hétfő

Nyugodj Békében!

Istenem, elbőgtem magam. Most volt csak szerencsém(?) látni a száguldó motoros balesetét.. Nos mit mondjak? A 23 éves srác, aki remélem felépül és bebőrtönzik, megúszta. Az apja szerint ne nevezzük gyilkosnak? Nos aki 200 km/h-val a szembesávban vagánykodik a qrva motorjával, nos... Az persze túléli, és a szerencsétlen, szabályosan közlekedő másik fiatal veszíti életét, aki fél perccel a tragédia előtt talán arra gondolt, hogy hamarosan hazaér szeretteihez, kedveséhez. Egyet sikerült villantania, és ennyi volt az élete.


Elfogult vagyok a motorosokkal iránt, mert a családban sajnos két motoros baleset is volt majdnem 20 éve, és sajnos mind a kettő maradandó sérüléssel járt. Persze, akkor sem a nagybátyjáim voltak a hibásak. De hát mint tapasztaltuk, ilyen az élet. És senki nem fogja megakadályozni ezeket az adrenalin falókat, hiába építenek nekik utakat, gyűrűket, ha azon csak ők száguldozhatnak, nem lesz kihívás. Az adrenalin csak akkor nő ha kocsik között szlalomozhatnak, ha centiken múlik az életük. Az ő életük???? Bassza meg, mások családjai borulnak örök gyászba miattuk. Á, qrva szar:( És mi maradt a szerencsétlen srácból? Egy emléktábla az út szélén... Nyugodj Békében!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rest in peace!

Névtelen írta...

"emléktábla az út szélén..." ezzel annyira, de annyira nem értek egyet. Minek emléket állítani ilyen helyekre elhunytaknak? Lásd vasúti átjárók, forgalmas utak szélei, autópálya.. áááhh. Ha velem valami történne, nem akarnám, hogy ott állítsanak nekem emléket, ahol életemet veszítettem. Ha valakimmel valami történne (ne adja Isten), akkor én nem akarnék rá ott emlékezni, ahol eltávozott az élők sorából.. Full szar.

Adrienn írta...

hát igen.. az embert az út szélén folyton emlékezteti egy tábla. itt nyugszik akit szerettél..