2007. június 5., kedd

Mondhatni érdekes, vegyes elmélkedés

Cudar idő van halljátok e.. Egész nap az ágyon hasalok, hol magamra húzóm a takarót, hol nem, fázni éppenséggel sosem fázom, hisz 35 fokbann meglepő lenne, talán csak a takaró hidegének reményében teszem. Az ókori és keleti vallások vizsga jövőhét kedden lesz, és mondhatni nagyon jól állok. Megtanultam már az Iszlámot és a Japánt. Szerintem belekezdek a Zoroasztriánizmusba, na ennek van ám neve, órán nem is tudtam leírni csak negyedjére. Végre érdekel is ez az anyagrész, így sokkal gördülékenyebb a befogadási képességem. Most éppen vihar tombol, ami némi langy fuvallatot enged beszivárogni a bukóra nyitott ablakon, de a műszálas focimez, mely pizsi (pizsoma:)) felsőként szólgál, így is tapad. Ebből zuhany lesz lassan, az majd élénkít is, hisz még 3-4 óra éberség szükségeltetik az új tan elsajátításához. Örömmel jelentem, tegnap óta nem találtam újabb poloskát, és ismeretlen eredetű csípések sem éktelenítették regelre a testemet. (kopp-kopp-kopp).

Manó tegnap fodrásznál volt, nos igen, ő is megérzi a meleget, az meg nem pálya hogy egész nap lógassa a nyelvét párologtatás gyanánt. Most még kisebbnek tűnik, le sem tagadhatná, hogy még mindig csak 1 kiló 10dkg.. Istenem de pici. Az új frizura meg valami chivavára emlékezteti. Ne javítsatok ki, nincs kedvem helyesen leírni.. Szóval mosolyogtató. De Manó tipiksan az a lény, akit még a Hajós is ölelgetne és becézgetne. Mi általában Cicának, vagy Csibefasírtnak hívjuk, ha nem akarjuk nevén nevezni. Általában ezeknek is bedől, neki inkább az számít hogy dobjuk már el azt a fránya plüsst, had hozza vissza. Kriszti, érzékenyülj el te is, kedves ismerősöm olvasta az alábbi bölcsességet: " Egy kutya nem érti meg, hogy 5 perc múlva jövök, a kutya csak annyit fog fel, hogy elmentél...". Köszönjük Gergő:)

Tudjátok, az aknakereső szerintem nagyobb függést tud okozni, mint a WoW. Tisztelet a kivételeknek, pláne Neked Bogdán. Szóval egy-két hete nagyon rákaptam, de profi mestereimnek köszönhetően ma már jó játékos vagyok. Ki lehet állni ellenem. Akik már talán unják is, bár nem, inkább mindig újult erővel élvezik, az Tamás és Gergő. Na velük meg sem tudnám számolni mennyit játszottam. Nem hiába, ők a mesterek. Bogdánnal is játszottam az imént végre egyet, remélem rá tudom szoktatni.

Mulattam egy jót a Híradón is meg az Aktívon is. Elképesztő, hogy egy fiatal, csinos tanárnőnek nincs annyi esze, hogy ne az iskolai gépen tárolja a férjének vagy éppen a társkereső fórumoknak szóló pucér képeit. Sebaj, most a falu apraja-nagyja, de főleg cigányja az ő bájain csámcsog. Természetesen már nem ott tanít, de mint a hírekből kiderült, nem az incidens miatt távozott, hanem mert karrierista playboy nyuszink a tengeren túlra vágyik oktatni. És igaza van. Ott a tanításban is több pénz van, és a pornóiparban is:)

Holnap után veszek nyomtatót. Fehérvári ismerőseimnek, de főleg csak Eszternek és az exosztálytársaknak szívesen nyomtatok. Na jó, csak vicceltem. Tanulok tovább, és iszom a forró teát a párolgó szobámban.. Mint valami dzsungelben esküszöm. Pápá

u.i.: kedves csoporttársam nickjében olvastam: "lelki-ismeretfurdalás". Aranyos. Persze nem ő tudta rosszul, hanem ő is kitette reprezentatív elrettentésnek. Akik meg olvassák Subbát, tudhatják hogy él közöttünk egy 21(!!!)éves hölgyike, akinek Horváthország már csak th-val létezik. Ó, Istenem:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

msnes aknakereső? Arra bármikor kapható vagyok!! (és eddig még veretlenül :P) bár a régieket valamiért nem tárolta, így elég kevés játszma szerepel a statisztikámban. =)

a kutyával kapcsolatban, igenis könnyek tudnak szökni a szemembe ilyen idézetek hallatán. Kedves Adri, kölcsön kenyér visszajár, úgyhogy olvasd csak el ezt: http://www.retrievervadaszkutya.hu/leendo-01-04.html :)

Névtelen írta...

"u.i.: kedves csoporttársam nickjében olvastam: "lelki-ismeretfurdalás". Aranyos. Persze nem ő tudta rosszul, hanem ő is kitette reprezentatív elrettentésnek. Akik meg olvassák Subbát, tudhatják hogy él közöttünk egy 21(!!!)éves hölgyike, akinek Horváthország már csak th-val létezik. Ó, Istenem:)"

Most mond meg mik vannak bazzzz!
De gondolnád, hogy a priviről még le nem törölt faszt néznek kielégületlen katolikus bölcsés paraszt picsák???
Ez ám az Ó, Istenem:)