2007. március 17., szombat

Welcome TH!!!

Ma akkor felveszem a hódítós szerelésemet, de pasi nélkül térek haza, hisz "csak" a volt oszálytársakal találkozom. Ők meg nem kiszemeltek ugye:) Mielőtt nekiállok szépülni elrendezem a maradék pár dobozt ami még a szobám közepén csúfítja az összképet. Kacatok, könyvek, kis emlékek az elmúlt jó pár évből.

Nem rég olvastam, ja igen, tegnap este az egyik újság reklámozta a Bravót, vagy Popcort, vagy nem is tudom, a lényeg, hogy hamarosan Tokyo Hotel koncert kis hazánkban. Valahogy nem érzem a belső késztetést. De aki igen, az siessen, mert az utolsó percekben eltiporják majd a felbőszült 14 éves lányok. Vajon a No Thanx lesz az előzenekar? Na az kéne, az összes 13-16 éves korosztályú rílemo összegyűlne egy helyre. Egy nagy fekete kupacba:) De nem bántom őket, majd Bogdán kiéli magát a híren ha esetleg eljut hozzá. Jut eszembe Bogdán. Tényleg nem tudom mit csinálok veled ha nem hozod, hoztad a könyvet. Egy hetes nem-beszélés a minimum. Nem viccelek!!! Kellemes maradék hétvégét mindenkinek!

P.s.: Amúgy meg mi ütött az emberekbe??? Itt a tavasz (még egy napig:)), erre mindenki szakít mindenkivel.. Ejnye-bejnye. Megkergült a világ és képtelenek az emberek a hosszú kapcsolatra? Ezt sajnálom. Bár tény, néha jót tesz a váltás..

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó reggelt Adri!

Majd ma pótlom az elmaradásom. :) Okéj? Puszik.