2007. március 26., hétfő

Hepi déj

Helló rídörsz. Mit is mondhatnék? Bogdánnal nagyon szép és jó minden, éjszaka is tök aranyosan összekuporodva aludtunk. Volna!!! De nem. Történt valami. Felkapcsoltuk a villanyt, a kicsit és kapásból 6(!!!) poloskát láttunk szétviharzani. Blööö. Egy órán keresztül azzal szórakoztunk, hogy felfordítottuk a matracokat és kerestük a kis genyókat. Végül egy hosteles pohárba gyűjtöttük őket, aminek kezdetben egy keményfedeles könyvet tettünk a tetejére (valami nJapánosat:)), de aggályaim miatt a könyvet lecseréltük fóliára. Na az bevált. Így, az estére már csak egy szaladgál a pohár alján, a többi végleg elaludt. Remélem ennél a résznél az állatvédők nem szisszennek föl, ez van, de délután cigizés közben még füstöt is fújtunk be nekik, hát nem brutálisak vagyunk?:) De most tényleg, Istenem! Kell ezeknek a meghalni is hatodjára tudó, undorító, vérszívó, viszketést okozó kis dögöknek élniük? Ha hasznuk lenne, de így, hogy éjszakákat döntenek romba.. Feladtuk, miután éjjel nem találtunk többet, cigizés után átmentünk a túristáknak fenttartott D szobába, hátha ott nincsenek. Az egyik ágyon 20 perces pihenő után megjelent 2, így átmásztunk egy másik ágyra, és ott reggelig, bár aludtunk, de eggyel sem találkoztunk.

A verselemzést is sikeresen megírtam, Bogdán még szenved vele egy kicsit. Most éppen egy iszlám ghazalt kellett elemeznünk, kihagyhatatlan élmény. Mindenkinek ajánlom Hafisz szerelmi műveit. "Ha meglelted, kiért lángolsz, világunkkal ne gondolj már!" Tudott valamit.

Bogdán, drága szülei jóvoltából kapott egy beretvát. Tegnap le is tesztelte, csak pár karcolás mutatta a tesztelés eredményét. Én is próbálkoztam, pl. a szőrt szépen lehuzogattam a lábáról:) És a hajtépés is jó móka vele:)

A mai nap sok sok röhögéssel telt, cigizésekkel, finom közös uzsonnával, Mónika-show nézéssel.. Most épp megcsináltam a vacsit, ha kihűlt meg is eheti, én nem kérek ebből, sajtos szendvics kell!! A szoba többi lakója a 3 ingyen sört fogyasztja Morrison's-ban, nekünk meg ba**nak hozni:) De sebaj, ha vége a verselemzésnek, Bogdán majd lelátogat auz éjjelnappaliba.

Holnap nem lesz valami tartalmas napunk, nekem reggel latin, és utána csak egy könyvtárhasználat vár ránk. A szerdáról nem is beszélve. Épp ezek miatt a hosszasan eltelő üres órák miatt vettük tervbe ismét Pizza Hut-ot, úgyhogy a hét folyamán majd Csabával együtt ellátogatunk jóllakni. Hohó, jövőhéten meg szünet, úgyhogy irány Szeged. Vagy valami, a lényeg, hogy közös program legyen. Jól indult a hetem nagyon, ez tény. És ha jól érzem ez nem is fog változni. .

Most láttuk éppen az Elemi ösztön "akció"-jelenetét, nem rossz így sokadjára sem..
Szép, poloskamentes estét mindenkinek.

2 megjegyzés:

csibiur írta...

Hihetetlen!
Nem a múlt héten volt valami atomnagy írtás? Nagy respekt hogy ezt bírjátok. poloskák bazd...észre sem veszed este aztán felmásznak a segglyukadba vagy arra ébredsz hogy mászik le a torkodon...OMG lányok fiúk vagy ne legyen lakbér, vagy ne legyen poloska.
De tény, hogy pont nekem nincs jogom hőbörögni, szal abba is hagyom. Pizza Hut meg héten sztornó, pedig lenne kedvem csak nem úgy jön ki a lépés. majd bepótoljuk ha lejössz Szegedre. Pizza Hut igaz nincs, de van egy John Bullunk. Nah jóccakát

Névtelen írta...

Höhö. Aludjatok szkafanderben, vagy búvárruhában. :PP
Vagy meeegvan!! Csináljatok a plafonról lelógó függőágyat! Stílusos lazulós szobaberendezés rullz. Egy kis hangulatvilágítás, vízipipa különböző aromákkal. Apropó. Azt hiszem Adri, tudom az első két helyet, ahova vinni foglak. :P
Cupa